Wij zijn op zoek naar een
Assistent Controller

Werklocatie
Apeldoorn
Verband
Fulltime
Geplaatst
7 juni 2022
Assistent Controller Assistent Controller

Je hebt overzicht en is zaken tot op de bodem uit zoeken jouw 2e natuur? Dan ben jij op je plek in deze veelzijdige functie bij Mastermate!

Dit ga je doen.

De kerntaak van de Assistent Controller betreft de tijdige, efficiënte en betrouwbare administratieve vastlegging van de bedrijfsactiviteiten en financiële transacties. Deze vormen een belangrijke basis voor de interne verslaggeving, de managementrapportages, de externe verslaggeving en de jaarrekening. De Assistent Controller is continu bezig met het verbeteren van de administratieve vastlegging waarbij de continuïteit van de onderneming voorop staat. Je vindt het een uitdaging om vanuit jouw controlerende rol de balans tussen het commerciële en financiële belang in balans te houden. Je hebt een taak in het opmerken en melden van afwijkingen. Je houdt je bezig met de bijzonderheden, afwijkingen en complexiteiten die in alle onderdelen kunnen voorkomen, dit maakt je functie afwisselend en divers. Je bent gewend ook “hands-on” te werken en springt, waar nodig, in de verschillende facetten van werkzaamheden bij. Je werkt in nauw overleg met de Business Controller en je collega Assistent Controller.


Dit ben je.

Je bent een aanpakker, je bent accuraat, integer en beschikt over een financieel inzicht en analytisch vermogen om kritisch te zijn.

 

Daarnaast beschik je over:

-     Een diploma op minimaal HBO niveau in een financiële richting (bijv. HBO SPD Bedrijfsadministratie, HBO Bedrijfseconomie).

-     Je hebt ervaring met alle ins- en outs van een financiële administratie in een MKB bedrijf óf je bent werkzaam geweest binnen de Accountancy.

-     Je beschikt over goede ontwikkelde communicatieve vaardigheden.

-     Je voelt je thuis in onze cultuur; een familiebedrijf met een platte organisatie, korte lijnen en een "recht door zee" mentaliteit.

-     Wederzijdse loyaliteit spreekt je aan; je doel is om een dienstverband aan te gaan waarin je de kans hebt je te ontwikkelen. Hierbij denk je aan de langere termijn.


Dit bieden we jou.

·        Werken in een hecht team met betrokken collega’s. Zij leren jou graag alles zodat je je snel thuis voelt in deze leuke functie.

·        We investeren in je vakkennis met opleiding en training. Hierbij stemmen we graag met je af wat je nog wil ontwikkelen.

·        Grip op je loopbaan door ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden

·        Leuke en nieuwsgierige collega’s die hun vakkennis en praktijkervaring met je delen.


Welkom bij Mastermate!

Mastermate is de technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van klanten. Onze klanten kunnen bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Mastermate bestaat uit intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche. Onze klanten zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. Meer weten over Mastermate? Ga naar onze website.

 

Jouw team.

Bij Mastermate hechten we waarde aan samenwerken. Samen met je 11 collega’s ben jij het financiële team. Dit team is gevestigd in Apeldoorn. Je komt in dienst bij Mastermate Brinkman B.V. Dit is één van de familiebedrijven binnen Mastermate. Bij Mastermate Brinkman werken ongeveer 135 medewerkers, verdeeld over 10 vestigingen.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie of over Mastermate? Neem dan contact op met Ton van Eekelen (Business Controller) via telefoon 06 – 17 10 56 61 of kijk op www.mastermate.nl.

 

 

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!