Wij zijn op zoek naar een
BUSINESS CONTROLLER

Werklocatie
Apeldoorn
Verband
Fulltime
Geplaatst
9 december 2021
BUSINESS CONTROLLER BUSINESS CONTROLLER

Wij zijn Mastermate, een landelijke technische groothandel voor de bouw en werken samen vanuit vijf familiebedrijven. Wij voelen de verantwoordelijkheid als werkgever en als werknemer bij te dragen aan het creëren van een betere wereld voor toekomstige generaties. In ons DNA en dagelijks handelen zit diep geworteld dat wij zorg hebben voor elkaar en voor de wereld. Wij horen en zien iedere unieke medewerker en klant. Samen zijn wij ons bedrijf! Samen maken we het verschil! Mastermate Brinkman is één van die familiebedrijven, met meerdere vestigingen in met name het oosten van het land. En wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega.

WAT GA JE DOEN?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de financiële controle en ook voor de financiële aspecten van de commerciële bedrijfsvoering. Je houdt je daarom naast de administratieve organisatie, de aansturing van de gehele financiële afdeling, de financiële verslaglegging en advisering daarover, ook bezig met de ontwikkeling van de omzet en marge. Je denkt vanuit jouw expertise mee met de managers die verantwoordelijk zijn voor commercie. Je durft op de juiste toon kritisch te zijn en echt door te vragen over bijvoorbeeld belangrijke commerciële vraagstukken.

 

Je adviseert de directie en het management gevraagd en ongevraagd over de (mogelijke gevolgen van) belangrijke ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie en kijkt daarbij verder dan alleen de financiële aspecten. Je ondersteunt de directie bij het realiseren van de organisatiedoelstellingen en fungeert als sparringpartner. Je vindt het een uitdaging buiten de vaste kaders te denken en te adviseren. Je werkt daarbij vanuit de verbinding met de organisatie en bent zo in staat draagvlak en bewustzijn te creëren.

 

DIT BEN JIJ.

Het financiële team bestaat uit professionals die weten wat ze doen. Daarom zijn wij op zoek naar een collega die zelfstandigheid en zelfsturendheid bij collega’s stimuleert en coachend kan zijn waar nodig, zodat iedere collega het beste uit zichzelf kan halen. Vanuit aandacht en betrokkenheid managen past bij jou.

 

En dit ben jij ook:

 • Jouw normen en waarden sluiten aan bij onze bedrijfsvoering.
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortelijke functie.

 

DIT BIEDEN WIJ.

 • Werken in een hecht team met betrokken collega’s waarbij de deur van de directeur altijd open staat.
 • Een organisatie met veel enthousiasme en een duidelijke visie voor de toekomst waar we je graag meer over vertellen.
 • Een functie waarbij de basis is gelegd en die je zelf verder vorm kunt geven.
 • We investeren in jou! Dat kan zijn in vakkennis of op persoonlijk vlak. We stimuleren een leven lang leren!
 • De functie wordt uitgevoerd vanuit de standplaats Apeldoorn.
 • Een salaris van tussen € 4,500,- en € 5,500,-.


WELKOM BIJ MASTERMATE.

Mastermate is de technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van klanten. Onze klanten kunnen bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Mastermate bestaat intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche. Onze klanten zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven.


MEER WETEN?

Voor meer informatie over Mastermate kun je terecht op www.mastermate.nl. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Bel dan gerust met Richard Brinkman, Directeur, op 06 – 2182 6806. 

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!