Commercieel manager (Midden-Nederland)

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Wij zijn op zoek naar een
Commercieel manager (Midden-Nederland)

Werklocatie
Apeldoorn
Verband
Fulltime
Geplaatst
22 juni 2023
Commercieel manager (Midden-Nederland) Commercieel manager (Midden-Nederland)

Jij bent een energieke en daadkrachtige ondernemer met een commercieel hart.

In jouw carrière heb jij een breed netwerk opgebouwd binnen de bouw en je bent een echte verbinder. Jij hebt een ruime ervaring in key accountmanagement en daarin ook contacten gelegd met directie en management bij klanten. Je bent bekend met en hebt ervaring in een type organisatie zoals een groothandel.

 

Je bent in staat om strategisch en analytisch te denken. En om strategie om te zetten in concrete (commerciële) plannen. Voor de korte en lange termijn. Ook kan jij hierover gestructureerd en proactief communiceren met de directie.

Verder ben jij intrinsiek gemotiveerd op de gebieden van duurzaamheid en circulariteit. Dit zien wij terug in jouw dagelijks handelen.

 

Verder weet jij wat het betekent om het geluk van onze medewerkers centraal te stellen. En hoe dit voorwaardenscheppend is voor het bereiken van de (commerciële) doelstellingen van onze organisatie. Je bent dus een echte peoplemanager.

Je hebt jezelf ontwikkeld tot een autonoom persoon, met regie over jouw eigen ontwikkeling. Je bent in staat tot zelfreflectie en neemt de juiste stappen voor jouw verdere ontwikkeling. Qua persoonlijkheid ben je volwassen. Dat wil zeggen dat je afhankelijkheid van status, of waardering door derden, bent overstegen. Jouw ego staat het juiste handelen niet meer in de weg. Begrippen die jouw kenmerken zijn; enthousiast, positief, mensgericht, aanspreekbaar, communicatief, reflectief, besluitvaardig en pragmatisch. 


Dit ga je doen.

Samen met de vestigingsleiders en onze commercieel adviseurs zorg jij voor het vergroten en verbreden van onze omzet, verbeteren van de marge en realiseren van andere commerciële doelstellingen. Acquisitie en beheer van key accounts is daarvan een onderdeel.

 

Verder ben jij uitdrukkelijk verantwoordelijk voor het uitdragen, verbeteren en opzetten van nieuwe en bestaande concepten en oplossingen. Je hebt een voortrekkersrol waar het gaat om duurzaamheid en circulariteit. En de commerciële vertaling daarvan richting onze klanten. Het uitbouwen van ons circulaire assortiment in samenwerking met bestaande en nieuwe partners hoort daar ook bij.

 

In deze functie ben jij lid van ons managementteam. De autonomie van ons managementteam is groot. Daardoor ben jij in deze functie ook volledig verantwoordelijk voor Mastermate Brinkman. Naast die centrale verantwoordelijk ben jij samen met de commercieel manager voor het noorden specifiek verantwoordelijk voor de commercie binnen onze organisatie.

 

Het werkgebied betreft hoofdzakelijk Midden-Nederland, van Amsterdam tot Enschede.


Dit zijn wij!

Mastermate Brinkman is een purpose-gedreven organisatie, waar de mens en zijn/haar geluk centraal staat. In het verlengde daarvan ligt de zorg die wij voelen voor de wereld om ons heen. Daarom willen wij samen met onze medewerkers, klanten en partners bouwen aan een schone en duurzame wereld. Met gelijke kansen voor iedereen.

Onze purpose vereist een platte (niet-hiërarchische) organisatie waarbij zowel ieders verantwoordelijkheden als de eigenheid van mensen worden erkend. Directie, managementteam en vestigings-/afdelingsleiders werken samen op basis van kaders. Hierdoor realiseren we een platte organisatiestructuur, waarin medewerkers, vestigingen en afdelingen zo autonoom als mogelijk opereren.

 

Winstoptimalisatie als bedrijfsdoel heeft bij ons dus plaats gemaakt voor de bijdrage aan een betere wereld. Waarbij winst vanzelfsprekend nog steeds nodig is voor continuïteit en het kunnen leveren van die bijdrage.

Goed werkgeverschap, leiderschap, interne omgang, communicatie creëren een werkklimaat dat ruimte schept voor de ontwikkeling van medewerkers.

Mastermate Brinkman is één van de vijf familiebedrijven waar Mastermate uit bestaat. Mastermate gaat voor het maximale resultaat van haar klanten. En daarmee bedoelen wij ook uitdrukkelijk een duurzaam resultaat.

 

Onze klanten kunnen bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche. Onze klanten zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. Meer weten over Mastermate? Ga naar onze website.


Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie of over Mastermate? Neem dan contact op met Richard Brinkman via 06 21 82 68 06 of Suzanne Wassink, HR Manager via telefoon 06-46 74 69 73 of kijk op www.mastermate.nl.

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!