• Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Wij zijn op zoek naar een
Vestigingsleider

Werklocatie
Apeldoorn
Verband
Fulltime
Geplaatst
26 juni 2023
Vestigingsleider Vestigingsleider

Voor onze vestiging Apeldoorn zijn wij op zoek naar een vestigingsleider. Maak jij graag verschil en vind je het leuk om zowel operationeel als commercieel bezig te zijn? Lees snel verder wat je gaat doen in deze functie!

Dit ga je doen.

Dagelijks stuur jij de vestiging Apeldoorn aan als het gaat om de werkzaamheden aan de balie, en  de binnendienst . Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers op de vestiging. Je zorgt ervoor dat alle processen goed verlopen zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren, hiervoor bied je structuur en overzicht. Daarnaast zie je ook commerciële mogelijkheden en ken je de markt. Onze klanten weten jou te vinden en jij hen. Aangezien je verantwoordelijk bent voor het behalen van de doelstellingen van de vestiging zoek je altijd naar kansen en mogelijkheden. Kortom een veelzijdige en uitdagende baan waarin je nauw samenwerkt met de andere vestigingsleiders en de buitendienst.

Daarnaast is onze organisatie volop in ontwikkeling waarbij we mooie stappen zetten richting een purpose gedreven organisatie.

 

Dit ben jij.

·        Je hebt ervaring in een soortgelijke functie bij een Technische Groothandel of bent toe aan een vervolgstap in je loopbaan.

·        Je woont in de regio Apeldoorn

·        Je beschikt over MBO+ werk-en denkniveau.

·        Je hebt ruime kennis van hang- en sluitwerk, gereedschappen en bevestigingstechniek.

·        Je bent sensitief en weet de verbinding te maken binnen het team.

·        Je vindt het leuk om mee te denken in mogelijkheden en verbeteringen.

 

Dit bieden we jou.

·        Werken in een klein en hecht team met betrokken collega’s, die graag hun vakkennis en praktijkervaring met je delen.

·        We investeren in je vakkennis met opleiding en training.

·        Een werkplek binnen de informele bedrijfscultuur van een familiebedrijf.

·        Fijne klanten voor wie je praktische (bouw)oplossingen bedenkt.

·        Korting op je aankopen bij ons in de winkel.

·        Vakantiegeld 8%.

·        Een salaris passend bij je functie, kennis en ervaring.

 

Welkom bij Mastermate

Mastermate Brinkman is één van de vijf familiebedrijven waar Mastermate uit bestaat. Mastermate gaat voor het maximale resultaat van haar klanten. En daarmee bedoelen wij ook uitdrukkelijk een duurzaam resultaat.

 

Mastermate Brinkman wil een purpose-gedreven organisatie zijn, waar de mens en zijn/haar geluk centraal staat. In het verlengde daarvan ligt de zorg die wij voelen voor de wereld om ons heen. Daarom willen wij samen met onze medewerkers, klanten en partners bouwen aan een schone en duurzame wereld. Met gelijke kansen voor iedereen.

Onze purpose vereist een platte (niet-hiërarchische) organisatie waarbij zowel ieders verantwoordelijkheden als de eigenheid van mensen worden erkend. Directie, managementteam en vestigings-/afdelingsleiders werken samen op basis van kaders. Hierdoor realiseren we een platte organisatiestructuur, waarin medewerkers, vestigingen en afdelingen zo autonoom als mogelijk opereren.

 

Winstoptimalisatie als bedrijfsdoel heeft bij ons dus plaats gemaakt voor de bijdrage aan een betere wereld. Waarbij winst vanzelfsprekend nog steeds nodig is voor continuïteit en het kunnen leveren van die bijdrage.

Goed werkgeverschap, leiderschap, interne omgang, communicatie creëren een werkklimaat dat ruimte schept voor de ontwikkeling van medewerkers.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie of over Mastermate? Neem dan contact op met Berto Vos, Operationeel manager via 06- 2564 3639 of Yvonne Vroegh HR Adviseur via 06- 11 808 665, of kijk op www.mastermate.nl.

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!