Commercieel Medewerker Vestiging

Wij zijn op zoek naar een
Commercieel Medewerker Vestiging

Werklocatie
Arnhem
Verband
Fulltime
Geplaatst
27 februari 2020
Commercieel Medewerker Vestiging Commercieel Medewerker Vestiging

Ben jij in staat om met je vakkennis en enthousiasme onze klanten van het juiste advies en product te voorzien?

Dit ga je doen.

Je adviseert de klanten professioneel en voorziet hen van het juiste product, dit doe je zowel bij klanten die aan de balie komen als bij telefonische klanten. Je maakt offertes en handelt de verkoopadministratie af. Je denkt mee met de klant en hebt interesse in de klus waar hij mee bezig is. Goede service en tevreden klanten staan bij ons voorop!

 

Naast de verkoopwerkzaamheden bestaan je werkzaamheden uit het bijhouden van de winkelvoorraad en de dagelijkse magazijnwerkzaamheden, waaronder inkomende en uitgaande goederen en ondersteuning van de chauffeur.

 

Dit ben jij.

Een zelfstandige, enthousiaste en commerciële collega die staat voor kwaliteit en vakmanschap! Je voelt je prettig in de cultuur van een familiebedrijf en hecht waarde aan het werken in een collegiaal team met een leuke werksfeer. Daarnaast beschik je over:

 

·        MBO werk- en denkniveau, behaald door opleiding of je hebt ruime kennis en ervaring met onze producten zoals ijzerwaren, hang & sluitwerk, bevestigingstechnieken, gereedschappen, industriële producten en andere bouwproducten.

·        Het diploma vakopleiding technische handel (COVIJ), of je bent bereid om deze te behalen;

·        Een goed gevoel voor commercieel handelen en je hebt er plezier in om de klant zo goed mogelijk te adviseren;

·        Een geldig rijbewijs (B);

·        Een goede kennis van de Nederlandse taal.

 

Ervaring in de branche en kennis van onze producten is een vereiste. Als je deze kennis niet hebt, heeft solliciteren op deze vacature helaas geen zin. In dat geval adviseren we je om onze website www.werkenbijmastermate.nl te volgen of er mogelijk beter passende vacatures beschikbaar zijn.

 

 

Dit bieden we jou.

 

·        Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden;

·        Een marktconform salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;

·        25 verlofdagen;

·        Deelname in onze bedrijfspensioenregeling;

·        Personeelskorting op aankoop van onze producten;

·        Een uitdagende baan bij een actief en gezond familiebedrijf dat aandacht besteedt aan de ontwikkeling van medewerkers en veel waarde hecht aan de betrokkenheid en de initiatieven van haar medewerkers.

 

Welkom bij Mastermate!

Mastermate is de technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van klanten. Onze klanten kunnen bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Mastermate bestaat uit zeven intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche. Onze klanten zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. Meer weten over Mastermate? Ga naar onze website.

 

Jouw team.

Bij Mastermate hechten we waarde aan samenwerken. Jouw team is gevestigd in Arnhem. Je komt in dienst bij Mastermate Brinkman. Dit is één van de familiebedrijven binnen Mastermate. Bij Mastermate Brinkman werken ongeveer 130 medewerkers, verdeeld over 10 vestigingen.

 

Meer weten?

Voor informatie over Mastermate kun je terecht op onze website www.werkenbijmastermate.nl. Informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Berto Vos, Operationeel Manager, via 06-25 64 36 39 of bij Yvonne Vroegh, HR Adviseur via 06- 11 808 665.


Solliciteren?

Wil je solliciteren naar deze functie? Stuur dan je motivatie met uitgebreid CV naar solliciteren@mastermate.nl ter attentie van Yvonne Vroegh, onder vermelding van ‘commercieel medewerker balie Arnhem, of klik op de solliciteer button.


Wij hebben begrip voor acquisitie maar zullen hier niet op ingaan.

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!