Wij zijn op zoek naar een
Vestigingsmedewerker

Werklocatie
Arnhem
Verband
Fulltime
Geplaatst
24 september 2019
Vestigingsmedewerker Vestigingsmedewerker

Ben jij in staat om met je vakkennis en enthousiasme onze klanten van het juiste advies en product te voorzien?

In de praktijk

Heb je als vestigingsmedewerker een afwisselende functie in een klein team. Samen zorg je ervoor dat de klanten goed geholpen worden, goederen zorgvuldig verwerkt worden en dat de vestiging eruit ziet om door een ringetje te halen!

 

Je adviseert de klanten professioneel en voorziet hen van het juiste product, dit doe je zowel bij klanten die aan de balie komen als bij telefonische klanten. Je maakt offertes en handelt de verkoopadministratie af. Je denkt mee met de klant en hebt interesse in de klus waar hij mee bezig is. Goede service en tevreden klanten staan bij ons voorop!

 

Naast de verkoopwerkzaamheden bestaan je werkzaamheden uit het bijhouden van de winkelvoorraad en de dagelijkse magazijnwerkzaamheden, waaronder inkomende en uitgaande goederen en ondersteuning van de chauffeur.


Wij zoeken

Een zelfstandige, enthousiaste en commerciële collega die staat voor kwaliteit en vakmanschap! Je voelt je prettig in de cultuur van een familiebedrijf en hecht waarde aan het werken in een collegiaal team met een leuke werksfeer. Daarnaast beschik je over:

 

·        MBO werk- en denkniveau, behaald door opleiding of je hebt ruime kennis en ervaring met onze producten zoals ijzerwaren, hang & sluitwerk, bevestigingstechnieken, gereedschappen, industriële producten en andere bouwproducten.

·        Het diploma vakopleiding technische handel (COVIJ), of je bent bereid om deze te behalen;

·        Een goed gevoel voor commercieel handelen en je hebt er plezier in om de klant zo goed mogelijk te adviseren;

·        Een geldig rijbewijs (B);

·        Een goede kennis van de Nederlandse taal.

 

Ervaring in de branche en kennis van onze producten is een vereiste. Als je deze kennis niet hebt, heeft solliciteren op deze vacature helaas geen zin. In dat geval adviseren we je om onze website www.werkenbijmastermate.nl te volgen of er mogelijk beter passende vacatures beschikbaar zijn.


Wij bieden

·        Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden;

·        Een marktconform salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;

·        25 verlofdagen;

·        Deelname in onze bedrijfspensioenregeling;

·        Personeelskorting op aankoop van onze producten;

·        Een uitdagende baan bij een actief en gezond familiebedrijf dat aandacht besteedt aan de ontwikkeling van medewerkers en veel waarde hecht aan de betrokkenheid en de initiatieven van haar medewerkers.


Wie zijn wij

Mastermate is een technische groothandel met 37 vestigingen in Nederland voor bouw- en bouwgerelateerde bedrijven. Wij bestaan uit een hechte groep van regionale familiebedrijven die, samen binnen een daadkrachtige landelijke organisatie, staan voor kwaliteit en persoonlijk vakmanschap.


Wij hebben een breed assortiment ijzerwaren, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en hang- en sluitwerk. Onze enthousiaste medewerkers delen hun professionele vakkennis en praktijkervaring met onze klanten. Wij bieden maatwerkadvies en ontwikkelen samen met klanten oplossingen die werken! Onze klanten zijn o.a. bouwbedrijven, zzp’ers, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven.


Werken bij Mastermate betekent dat je een leuke groep collega’s krijgt. Jij vindt het belangrijk om voldoening in je werk te vinden en wij bieden je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Want waarom alleen werken, als je ook nog kunt groeien! Kortom, redenen genoeg om voor Mastermate te willen werken.


Meer weten?

Voor informatie over Mastermate kun je terecht op onze website www.werkenbijmastermate.nl. Informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Berto Vos, Operationeel Manager, via 06-25 64 36 39 of bij Yvonne Vroegh, HR Adviseur via 06- 11 808 665.

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!