Accountmanager/Vertegenwoordiger

Wij zijn op zoek naar een
Accountmanager/Vertegenwoordiger

Werklocatie
Beverwijk
Verband
40 uur
Geplaatst
5 september 2019
Accountmanager/Vertegenwoordiger Accountmanager/Vertegenwoordiger

Voor deze buitendienstfunctie zoeken wij een enthousiast en gedreven collega die zich herkent in de volgende eigenschappen: ondernemend, commercieel, klantgericht, resultaatgericht en communicatief vaardig.

In de praktijk

Je bent het visitekaartje van Mastermate en je brengt de visie van Mastermate onder de aandacht bij bestaande en nieuwe klanten in het rayon. 

 

In deze functie:

 • Maak je in samenspraak met je verkoopleider een jaarplan en ben je verantwoordelijk voor de uitvoering hiervan.
 • Beheer je een vaste klantenkring en je investeert in deze relatie. Doordat jij een relatie met de klant hebt opgebouwd, weet je waar de behoeften van de klant liggen en kun je daar op inspelen.
 • Ben je dagelijks alert en actief op zoek naar nieuwe klanten en bouwwerken in de regio
 • Werk je samen met je collega’s op de vestiging en op het centrale kantoor in Delfgauw. Informatie vanuit je collega’s breng je over op je klanten.
 • Door jouw kennis en ervaring van – en met de bouw heb jij diverse raakvlakken met de klant. Specifieke vragen kun je beantwoorden en je bent in staat om tot creatieve oplossingen te komen.

 

Het betreft een fulltime functie (40 uur/5 dagen). Je legt verantwoording af aan de verkoopleider.

 

Jouw profiel

Allereerst vind je het een uitdaging om als Vertegenwoordiger aan de slag te gaan. Maar, kwaliteit en vakmanschap zijn essentieel voor deze functie! Daarom beschik je over;

 

•   Verkoopervaring met onze producten zoals ijzerwaren, hang&sluitwerk, bevestigingstechnieken, gereedschappen, persoonlijke beschermingsmiddelen en/of andere bouwproducten. Onze voorkeur gaat uit naar een collega die zijn/haar ervaring in een soortelijke omgeving heeft opgedaan.

·          Een diploma op MBO niveau 4/HBO werk-denkniveau in een commerciële- of bouwkunde richting.

·          Je beschikt over een commerciële visie die je enthousiast uitdraagt.

·          Je bent resultaatgericht in het onderhouden en uitbouwen van bestaande relaties maar hebt ook ervaring met het uitvoeren van acquisitie.

·          Je functioneert op hoog niveau op de competenties: luisteren, ondernemen, onderhandelen, samenwerken en doelgericht. 

·          Je bent ambitieus en je draagt dit uit en handelt hier naar.

·          Je woont in de regio en bent in het bezit van een geldig rijbewijs (B).

·          Je bent fulltime beschikbaar van maandag tot en met vrijdag

·          Je bent bekend met onze klanten in de regio

 

Wij bieden

Een uitdagende baan bij een leuk bedrijf met leuke collega’s!

 

Wie zijn wij?

Mastermate is een technische groothandel met 37 vestigingen in Nederland voor bouw- en bouwgerelateerde bedrijven. Wij bestaan uit een hechte groep van regionale familiebedrijven die, samen binnen een daadkrachtige landelijke organisatie, staan voor kwaliteit en persoonlijk vakmanschap. 

 

Wij hebben een breed assortiment ijzerwaren, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en hang- en sluitwerk. Onze enthousiaste medewerkers delen hun professionele vakkennis en praktijkervaring met onze klanten. Wij bieden maatwerkadvies en ontwikkelen samen met klanten oplossingen die werken! Onze klanten zijn o.a. bouwbedrijven, zzp’ers, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. 

Eén van de hechte familiebedrijven binnen Mastermate is Mastermate Zwager. Er werken 40 medewerkers bij Mastermate Zwager. De bedrijfscultuur is informeel met het sociale karakter dat past bij een familiebedrijf. Er heerst een open en collegiale sfeer die aansluit bij onze kernwaarden.


Meer weten?

Voor meer informatie over Mastermate of deze functie kun je contact opnemen met Ewald Zwager, Directie, tel. 0251-275020 of Jacqueline Sneeuw (HR Adviseur) tel. 06- 15 39 12 73. Ook kun je terecht op www.mastermate.nl.


Solliciteren

Wil je solliciteren naar deze functie? Stuur dan je motivatie met uitgebreid CV naar solliciteren@mastermate.nl onder vermelding van “Vertegenwoordiger”, of klik op de solliciteer button.


Mastermate voert samen met haar vaste bureaus, zelf de werving en selectie uit. Acquisitie door detachering- uitzend- of W/S bureaus wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!