Wij zijn op zoek naar een
Commercieel manager

Werklocatie
Beverwijk
Verband
Fulltime
Geplaatst
8 januari 2020
Commercieel manager Commercieel manager

Wij zoeken een enthousiaste, commerciële, peoplemanager die zin heeft in het leiden van een ‘eigen bedrijf’ binnen onze leuke groep. Je houdt van het familiebedrijf en van de dynamiek van de bouw en techniek.

Iedere dag helpen onze 40 vestigingen in Nederland de aannemers en andere klanten die daar voor advies of producten langs komen. Daarnaast rijden er dagelijks 50 bestelwagens de bestellingen naar de bouwplaatsen. Dat doen we met elkaar – met ongeveer 600 collega’s.

 

Jouw vestiging Beverwijk is een grote vestiging, waar 40 collega’s dagelijks met plezier de klanten in Noord Holland bedienen.

Wat wij je bieden

Mastermate bouwt met enthousiasme actief aan een toekomstbestendige formule. Jouw bijdrage hieraan is essentieel. Je kunt zelfstandig je functie uitvoeren en neemt de verantwoordelijkheid die daar bij hoort.

Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

‪Een goede werkgever

‪Mastermate Zwager is onderdeel van Mastermate VBT Groep. Samen vormen wij met vijf anderen, al weer 20 jaar het landelijke familiebedrijf Mastermate. Mastermate Zwager bestaat al 150 jaar!

Mastermate is uniek als landelijk familiebedrijf binnen de technische groothandel voor de bouw. Wij vormen een dynamisch familiebedrijf dan investeert in kennis en ontwikkeling van onze medewerkers en klanten. Goed werkgeverschap en verantwoord commercieel ondernemen heeft continue aandacht.

We kennen een informele werksfeer, een no nonsense mentaliteit en houden van bevlogen medewerkers.

 

Wat vragen wij van je

Als commercieel manager geef je leiding aan deze vestiging – een zelfstandig bedrijf binnen onze groep en bent dus verantwoordelijk voor het welbevinden van de 40 medewerkers en ons commercieel functioneren. Er zijn plannen om de komende jaren ons bedrijf met enkele satellietvestigingen in de regio te versterken. Daarnaast neem je deel in het management team van ons moederbedrijf en pak je waarschijnlijk ook een rol in een van de werkgroepen van onze landelijke organisatie. 

‪Daarnaast beschik je over:

·        ‪Een afgeronde hbo opleiding en minimaal 8 jaar ervaring als eindverantwoordelijke in een groothandel- of retailomgeving met vergelijkbare dynamiek

·        Humor, daadkracht en enthousiasme

·        ‪Natuurlijk leiderschap

·        ‪Je bent een people manager

 

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie of over Mastermate? Neem dan contact op met Suzanne Wassink (HR Manager) via telefoonnummer 06 – 46 74 69 73 of kijk op www.mastermate.nl.

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!