Commercieel Medewerker Telefonische Verkoop (binnendienst) met coördinerende capaciteiten M/V fulltime

Wij zijn op zoek naar een
Commercieel Medewerker Telefonische Verkoop (binnendienst) met coördinerende capaciteiten M/V fulltime

Werklocatie
Delfgauw
Verband
Fulltime
Geplaatst
3 oktober 2019
Commercieel Medewerker Telefonische Verkoop (binnendienst) met coördinerende capaciteiten M/V fulltime Commercieel Medewerker Telefonische Verkoop (binnendienst) met coördinerende capaciteiten M/V fulltime

Ben jij de telefonische topper met ervaring in coördineren en samen wil werken met een team van 10 collega’s?

In de praktijk

Informeer je klanten over prijzen, lopende of aanstaande acties, levertijden, serviceverleningen en garantiebepalingen. Je benadert actief je klanten om producten te verkopen en nieuwe relaties op te doen. Je hebt een “hands-on” mentaliteit en je pakt nieuwe initiatieven op met betrekking tot de commercie. Door middel van cursussen/trainingen, vakliteratuur en afdelingsoverleg ben je op de hoogte van ontwikkelingen met betrekking tot nieuwe en bestaande producten.

 

Daarnaast coördineer je de werkzaamheden van de collega’s van 3 subafdelingen. Jij bent verantwoordelijk voor de bezetting, de vrije dagen en de werkverdeling. Je denkt mee met het beleid van de afdelingen en je rapporteert aan de verkoopleider. Daarnaast werk je, het overgrote deel van je tijd, mee op de afdelingen.

 

Wij zoeken

Een zelfstandige, enthousiaste en resultaatgerichte collega die staat voor kwaliteit en vakmanschap. Je voelt je prettig in de cultuur van een familiebedrijf en hecht waarde aan het werken in een collegiaal team met een leuke werksfeer. Daarnaast beschik je over:

 

·        Minimaal 3 jaar (groothandel) verkoopervaring met onze producten zoals ijzerwaren, hang&sluitwerk, bevestigingstechnieken, gereedschappen, industriële producten en andere bouwproducten.

·        Een afgeronde opleiding op MBO niveau 4 bij voorkeur in een technische- of bouwkundige richting;

·        Een diploma of ervaring op het gebied van leidinggeven.

Wij bieden

·       Een uitdagende baan bij een actief en gezond familiebedrijf dat aandacht besteedt aan de ontwikkeling van medewerkers en veel waarde hecht aan de betrokkenheid en de initiatieven van haar medewerkers.

·       Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden;

·       Deelname in onze bedrijfspensioenregeling;

·       Uitzicht op een vaste aanstelling.

 

Wie zijn wij?

Mastermate is een technische groothandel met 37 vestigingen in Nederland voor bouw- en bouwgerelateerde bedrijven. Wij bestaan uit een hechte groep van regionale familiebedrijven die, samen binnen een daadkrachtige landelijke organisatie, staan voor kwaliteit en persoonlijk vakmanschap. 

 

Wij hebben een breed assortiment ijzerwaren, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en hang- en sluitwerk. Onze enthousiaste medewerkers delen hun professionele vakkennis en praktijkervaring met onze klanten. Wij bieden maatwerkadvies en ontwikkelen samen met klanten oplossingen die werken! Onze klanten zijn o.a. bouwbedrijven, zzp’ers, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. 

 

Eén van de hechte familiebedrijven binnen Mastermate is Mastermate VBT Groep. Er werken ca. 170 medewerkers bij Mastermate VBT Groep verdeeld over 18 vestigingen. Onze bedrijfscultuur is informeel met het sociale karakter dat past bij een familiebedrijf. Wij staan voor een collegiale werksfeer die aansluit bij onze kernwaarden: sterk, open, dichtbij en behulpzaam.

Werken bij Mastermate betekent dat je een leuke groep collega’s krijgt. Jij vindt het belangrijk om voldoening in je werk te vinden en wij bieden je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Want waarom alleen werken, als je ook nog kunt groeien! Kortom, redenen genoeg om voor Mastermate te willen werken.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over Mastermate of deze functie kun je terecht bij Gertjan Voskamp (Verkoopleider) via 06 – 21 50 55 82 of Claudia Goemans (HR Adviseur) via 06 – 15 89 05 38 of kijk op onze website www.mastermate.nl.

 

Interesse?

Wil je solliciteren op deze functie? Dan ontvangen wij graag je motivatie met uitgebreid CV o.v.v. “Coördinator Binnendienst”, deze kun je digitaal versturen naar solliciteren@mastermate.nl

Sollicitatie-informatie


Mastermate voert samen met haar vaste bureaus, zelf de werving en selectie uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!