Hands-on technisch/commerciële collega/relatiebeheerder

Wij zijn op zoek naar een
Hands-on technisch/commerciële collega/relatiebeheerder

Werklocatie
Delfgauw
Verband
Fulltime
Geplaatst
13 september 2021
Hands-on technisch/commerciële collega/relatiebeheerder Hands-on technisch/commerciële collega/relatiebeheerder

Mastermate is continu in ontwikkeling en denkt dagelijks mee met de klant. Daarbij worden klantwensen vertaald in verschillende concepten. Eén van deze concepten is Vastgoedbeheer de klant, de woningbouwverenigingen, maximaal ontzorgen en meedenken op alle gebieden.

In de praktijk

Ben je verantwoordelijk voor het beheer van  deze dienstverlening voor onze klanten. Je beheert onze voorraden in hun bussen, monitort het proces, en stemt af met de collega’s en de klant. In deze functie ben je zowel op het centrale kantoor in Delfgauw aanwezig als (projectmatig) in diverse regio’s om het concept uit te rollen.

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en collega’s met betrekking tot vastgoedbeheer. Dagelijks heb je contact met onze klanten. Je weet wat er speelt bij de klanten en je kunt daarop inspelen. Afdeling Vastgoedbeheer bestaat uit een klein team medewerkers en daarom weet je ook wat er speelt bij je collega’s.

 

Wij zoeken

een enthousiaste en resultaatgerichte collega die staat voor kwaliteit en vakmanschap. Je voelt je prettig in de cultuur van een familiebedrijf en hecht waarde aan het werken in een klein, collegiaal team met een leuke werksfeer. Daarnaast beschik je over:

 

·        een grote mate van klantvriendelijkheid, ben je proactief, betrouwbaar en neem je verantwoordelijkheid. Je kunt snel schakelen en hands on is je tweede natuur.

·        De capaciteit om overzichtelijk te werken en structuur aan te brengen waar de klant_dat nodig heeft

·        Excel-kennis! Je kan goed over weg met Excel .

·        Je vindt het leuk om deze sterk groeiende dienstverlening mede vorm te geven.

·        Je bent in het bezit van een rijbewijs en wij zorgen voor de bedrijfsauto. In deze functie is de standplaats het centrale kantoor in Delfgauw, maar van daaruit kom je ook bij onze klanten over de vloer.

·        Aantoonbare affiniteit met onze producten en/of de bouw  of concrete werkervaring binnen een soortelijke omgeving (B2B).

·        Commercieel bloed! Je vindt het een uitdaging om klanten goed en zorgvuldig van dienst te zijn.

·        Flexibel en minimaal 4 dagen per week beschikbaar.

 

Wij bieden

·          Een uitdagende baan bij een actief en gezond familiebedrijf dat aandacht besteedt aan de ontwikkeling van medewerkers en veel waarde hecht aan betrokkenheid en initiatieven van haar medewerkers.

·          Enthousiaste collega’s die graag samen met jou aan afdeling Vastgoedbeheer willen bouwen.

·          Goede opleidingsmogelijkheden.

·          Deelname in onze bedrijfspensioenregeling.

 

Welkom bij Mastermate!

Mastermate is de technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van klanten. Onze klanten kunnen bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Mastermate bestaat uit zeven intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche. Onze klanten zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. Meer weten over Mastermate? Ga naar onze website.

 

Jouw team

Bij Mastermate hechten we waarde aan samenwerken. Samen met je collega’s ben jij het team. Je komt in dienst bij Mastermate VBT-ZvR B.V.. Dit is één van de familiebedrijven binnen Mastermate.

 

Meer weten?

Voor meer informatie kun je terecht bij Mark Slot (leidinggevende) via 06 – 11 94 50 of kijk op onze website www.mastermate.nl.

 

Sollicitatie-informatie

Mastermate voert samen met haar vaste bureaus, zelf de werving en selectie uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!