Hands-on technische / commerciële collega

Wij zijn op zoek naar een
Hands-on technische / commerciële collega

Werklocatie
Delfgauw
Verband
Fulltime
Geplaatst
1 juli 2019
Hands-on technische / commerciële collega Hands-on technische / commerciële collega

Mastermate is continu in ontwikkeling en denkt dagelijks mee met de klant. Daarbij worden klantwensen vertaald in verschillende concepten. Eén van deze concepten is Service & Onderhoud. De klant, de woningbouwverenigingen, maximaal ontzorgen en meedenken op alle gebieden.

In de praktijk


Ben je verantwoordelijk voor het beheer van deze dienstverlening voor onze klanten. Je beheert onze voorraden in hun bussen, monitort het proces, en stemt af met de collega’s en de klant. In deze functie ben je zowel op het centrale kantoor in Delfgauw aanwezig als (projectmatig) in diverse regio’s om het concept uit te rollen.

 

In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en collega’s met betrekking tot Service & Onderhoud.

Dagelijks heb je telefonisch en per e-mail contact met onze klanten. Je weet wat er speelt bij de klanten en je kunt daarop inspelen. Afdeling Service & Onderhoud bestaat uit een klein team medewerkers en daarom weet je ook wat er speelt bij je collega’s. Daarom ondersteun je ook collega’s in de buitendienst.

 

Wij zoeken


een enthousiaste en resultaatgerichte collega die staat voor kwaliteit en vakmanschap. Je voelt je prettig in de cultuur van een familiebedrijf en hecht waarde aan het werken in een klein, collegiaal team met een leuke werksfeer. Daarnaast beschik je over:

 

·        een grote mate van klantvriendelijkheid, ben je proactief, betrouwbaar en neem je verantwoordelijkheid. Je kunt snel schakelen en hands on is je tweede natuur.

·        De capaciteit om overzichtelijk te werken en structuur aan te brengen waar de klant dat nodig heeft

·        Excel-kennis! Je kan goed over weg met Excel .

·        Je vindt het leuk om deze sterk groeiende dienstverlening mede vorm te geven.

·        Je bent in het bezit van een rijbewijs. Voor deze functie is de standplaats Delfgauw maar je kunt projectmatig in diverse regio’s worden ingezet.

·        aantoonbare affiniteit met onze producten en/of de bouw of concrete werkervaring binnen een soortelijke omgeving (B2B).

·        commercieel bloed! Je vindt het een uitdaging om klanten goed en zorgvuldig van dienst te zijn.

·        flexibel en fulltime (maandag tot en met vrijdag) beschikbaar.


Wij bieden


·          Een uitdagende baan bij een actief en gezond familiebedrijf dat aandacht besteedt aan de ontwikkeling van medewerkers en veel waarde hecht aan betrokkenheid en initiatieven van haar medewerkers.

·          Enthousiaste collega’s die graag samen met jou aan afdeling Service & Onderhoud willen bouwen.

·          Goede opleidingsmogelijkheden.

·          Deelname in onze bedrijfspensioenregeling.

 

Wie zijn wij?


Mastermate is een technische groothandel met 37 vestigingen in Nederland voor bouw- en bouw gerelateerde bedrijven. Wij bestaan uit een hechte groep van regionale familiebedrijven die, samen binnen een daadkrachtige landelijke organisatie, staan voor kwaliteit en persoonlijk vakmanschap. 


Wij hebben een breed assortiment ijzerwaren, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en hang- en sluitwerk. Onze enthousiaste medewerkers delen hun professionele vakkennis en praktijkervaring met onze klanten. Wij bieden maatwerkadvies en ontwikkelen samen met klanten oplossingen die werken! Onze klanten zijn o.a. bouwbedrijven, zzp’ers, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. 

 

Eén van de hechte familiebedrijven binnen Mastermate is Mastermate VBT Groep. Er werken ca. 170 medewerkers bij Mastermate VBT Groep verdeeld over 18 vestigingen. Onze bedrijfscultuur is informeel met het sociale karakter dat past bij een familiebedrijf. Wij staan voor een collegiale werksfeer die aansluit bij onze kernwaarden: sterk, open, dichtbij en behulpzaam.

Werken bij Mastermate betekent dat je een leuke groep collega’s krijgt. Jij vindt het belangrijk om voldoening in je werk te vinden en wij bieden je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Want waarom alleen werken, als je ook nog kunt groeien! Kortom, redenen genoeg om voor Mastermate te willen werken.

 

Meer weten?Voor meer informatie over Mastermate of deze functie kun je terecht bij Mark Slot (leidinggevende afdeling Service & Onderhoud) via 06 – 11 94 50 94 of Claudia Goemans (HR Adviseur) via 06 – 15 89 05 38 of kijk op onze website www.mastermate.nl.

 

Mastermate voert samen met haar vaste bureaus, zelf de werving en selectie uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!