Inkoper/Productmanager

Wij zijn op zoek naar een
Inkoper/Productmanager

Werklocatie
Delfgauw
Verband
Fulltime
Geplaatst
7 juli 2020
Inkoper/Productmanager Inkoper/Productmanager

Heb jij ervaring in de technische groothandel, ervaring in productmanagement en weet jij concrete doelen te stellen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Wat ga je doen?

In Delfgauw is onze centrale afdeling Inkoop en Assortimentsbeheer gevestigd. Op deze afdeling zijn 15 professionals dagelijks aan het werk met de operationele inkoop en tegelijk wordt er meegedacht in het commerciële proces. Het team is verantwoordelijk voor het inkopen en bestellen van de benodigde artikelen voor alle vestigingen van Mastermate en voor de voorraad van het centrale distributiecentrum in Zoetermeer. Ook is het team verantwoordelijk voor de keuzes die wij maken in ons assortiment.

 

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het signaleren van, het aandragen van, het laten invoeren van, het informeren over, het trainen over en monitoren van nieuwe, gewijzigde of uitlopende artikelen, assortimenten en/of concepten. Je optimaliseert de de breedte/diepte van bestaande assortimentsgroepen en zet hier acties voor uit. Tevens optimaliseer je de verkoop van bestaande assortimentsgroepen in samenspraak met afdeling marketing. Je initieert en coördineert acties en je voert leveranciersgesprekken in het kader van deze acties.

 

Je geeft ondersteuning aan het verkoopapparaat met behulp van diverse bestaande en nieuw te ontwikkelen marketing- en salesinstrumenten, waaronder training en opleiding. Je ontwikkelt verkoopconcepten op basis van bestaande en nieuwe product-/marktcombinaties. Je haalt signalen uit de markt en vertaalt deze in concrete producten of diensten die een bijdrage leveren aan de behoefte van onze klanten. Je analyseert de statistieken van de producten en trekt daaruit conclusies en doet aanbevelingen.

 

In deze functie heb je veel contact met leveranciers; telefonisch of op uitnodiging op het kantoor in Delfgauw.

 

Dit ben jij

o   MBO werk- en denk niveau;

o   Werkervaring in soortgelijk werk;

o   Commercieel bloed;

o   Productkennis van de technische groothandel;

o   Je bent een kei in plannen en organiseren;

o   Je hebt zin om te werken, te bouwen en te verbinden;

o   Je werkt graag in een bedrijf met lange termijn visie en leuke collega’s

 

Dit bieden we jou.

o   Werken in een hecht team met betrokken collega’s.

o   Grip op je loopbaan door ruimte voor initiatief.

o   Leuke en zelfstandige collega’s!

 

Welkom bij Mastermate!

Mastermate is de technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van klanten. Onze klanten kunnen bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Mastermate bestaat uit intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche. Onze klanten zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. Meer weten over Mastermate? Ga naar onze website.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie of over Mastermate? Neem dan contact op met Jean de Rooij (Tactisch Inkoper) via telefoonnummer 06 – 17 10 59 25 of kijk op www.mastermate.nl.

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!