Stagiaire/Afstudeer Afdeling inkoop

Wij zijn op zoek naar een
Stagiaire/Afstudeer Afdeling inkoop

Werklocatie
Delfgauw
Verband
Stage
Geplaatst
17 november 2020
Stagiaire/Afstudeer Afdeling inkoop Stagiaire/Afstudeer Afdeling inkoop

Voor onze centrale organisatie (Coöperatie Mastermate) zijn wij opzoek naar een enthousiaste student voor onze afdeling Inkoop. Onze voorkeur gaat uit naar een student die studerende is in de richting van logistiek en economie. Waarom jij? Wij zijn op zoek naar een student die onderzoek wil doen naar het rendement van de individuele artikelen alsook het totale assortiment. Op basis van deze analyse willen we begrijpen of de ‘juiste’ artikelen worden gevoerd. Dit wat betreft Mastermate totaal, maar ook wat betreft de individuele vestigingen. Hierbij ook rekening houdend met de fysieke (on)mogelijkheden van het centrale DC en de hubs. Daarnaast resulteert deze analyse in een artikelclassificatie die per artikel aangeeft wat de belangrijkste en minder belangrijke artikelen zijn in termen van omzet, marge, maar ook strategisch belang. Deze classificatie zal een terugkerende exercitie zijn en dus ook als zodanig moeten worden opgezet. Verder willen we de analyse op een gebruiksvriendelijke, intuïtieve manier kunnen delen met de volledige organisatie. En wat breng jij mee? - Jij volgt een HBO-opleiding in de richting van logistiek en economie - Jij bent enthousiast en doortastend - Jij bent communicatief vaardig - Jij werkt zelfstandig en georganiseerd - Jij durft nieuwe ideeën uit te proberen - Jij bent woonachtig in regio Delfgauw Bedrijfsprofiel: Mastermate is een technische groothandel met diverse vestigingen in Nederland voor bouw- en bouw gerelateerde bedrijven. Wij bestaan uit een hechte groep van regionale familiebedrijven die, samen binnen een daadkrachtige landelijke organisatie, staan voor deskundig advies en doordachte oplossingen. Wij hebben een breed assortiment ijzerwaren, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en hang- en sluitwerk. Onze enthousiaste medewerkers delen hun professionele vakkennis en praktijkervaring met onze klanten. Wij bieden maatwerkadvies en ontwikkelen samen met klanten oplossingen die werken! Onze klanten zijn o.a. bouwbedrijven, zzp’ers, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven Onze bedrijfscultuur is informeel met het sociale karakter dat past bij een familiebedrijf. Wij staan voor een collegiale werksfeer. Solliciteren: Ben je enthousiast geworden en wil je je stageperiode het komende schooljaar bij ons doorbrengen? Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatie met CV. Telefonisch kun je meer informatie krijgen op nummer 06- 21 31 25 88 bij Frank van Dalen (Leidinggevende afdeling Inkoop).

Waarom jij?

Wij zijn op zoek naar een student die onderzoek wil doen naar het rendement van de individuele artikelen alsook het totale assortiment. Op basis van deze analyse willen we begrijpen of de ‘juiste’ artikelen worden gevoerd. Dit wat betreft Mastermate totaal, maar ook wat betreft de individuele vestigingen. Hierbij ook rekening houdend met de fysieke (on)mogelijkheden van het centrale DC en de hubs. Daarnaast resulteert deze analyse in een artikelclassificatie die per artikel aangeeft wat de belangrijkste en minder belangrijke artikelen zijn in termen van omzet, marge, maar ook strategisch belang. Deze classificatie zal een terugkerende exercitie zijn en dus ook als zodanig moeten worden opgezet. Verder willen we de analyse op een gebruiksvriendelijke, intuïtieve manier kunnen delen met de volledige organisatie.

 

En wat breng jij mee?

-             Jij volgt een HBO-opleiding in de richting van logistiek en economie

-             Jij bent enthousiast en doortastend

-             Jij bent communicatief vaardig

-             Jij werkt zelfstandig en georganiseerd

-             Jij durft nieuwe ideeën uit te proberen

-             Jij bent woonachtig in regio Delfgauw

 

Bedrijfsprofiel:

Mastermate is een technische groothandel met diverse vestigingen in Nederland voor bouw- en bouw gerelateerde bedrijven. Wij bestaan uit een hechte groep van regionale familiebedrijven die, samen binnen een daadkrachtige landelijke organisatie, staan voor deskundig advies en doordachte oplossingen.

Wij hebben een breed assortiment ijzerwaren, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en hang- en sluitwerk. Onze enthousiaste medewerkers delen hun professionele vakkennis en praktijkervaring met onze klanten. Wij bieden maatwerkadvies en ontwikkelen samen met klanten oplossingen die werken! Onze klanten zijn o.a. bouwbedrijven, zzp’ers, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven

Onze bedrijfscultuur is informeel met het sociale karakter dat past bij een familiebedrijf. Wij staan voor een collegiale werksfeer.

 

Solliciteren:

Ben je enthousiast geworden en wil je je stageperiode het komende schooljaar bij ons doorbrengen? Wij ontvangen dan graag jouw sollicitatie met CV. Telefonisch kun je meer informatie krijgen op nummer 06- 21 31 25 88 bij Frank van Dalen (Leidinggevende afdeling Inkoop).

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!