Wij zijn op zoek naar een
Tactisch inkoper

Werklocatie
Delfgauw
Verband
32-40 uur
Geplaatst
23 maart 2020
Tactisch inkoper Tactisch inkoper

Heb jij de COVIJ opleiding afgerond en ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan? Wil je de kneepjes van het inkoop vak leren en de daarbij behorende administratieve processen? Zit onderhandelen je in het bloed en kun je goed in teamverband functioneren? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Wat ga je doen?

In samenspraak met het hoofd van de afdeling signaleer je mogelijkheden die kansen bieden om onze integrale kostprijs te verlagen. Dit kan bijvoorbeeld op basis van te bedingen korting bij bepaalde volumes. Je bent pro actief, een zelfstarter en denkt in kansen en mogelijkheden.


Je werkt mee aan projecten om het assortiment te optimaliseren en zorgt dat producten die we gedurende een bepaalde periode actiematig voeren in de juiste hoeveelheden tegen de beste prijs beschikbaar zijn.


In deze functie heb je veel contact met leveranciers hoofdzakelijk telefonisch maar ook op uitnodiging in Delfgauw.


Tijdens en nadat onze Productmanagers in overleg met allerlei betrokkenen assortimentsvoorstellen geformuleerd hebben ga jij in overleg met de leveranciers om de puntjes op de i te zetten.


Je draagt bij aan de ontwikkeling van verkoopconcepten op basis van bestaande en nieuwe product-/marktcombinaties. Je haalt signalen uit de markt en vertaalt deze in concrete producten of diensten die een bijdrage leveren aan de behoefte van onze klanten. Je analyseert de statistieken van de producten en trekt daaruit conclusies en doet aanbevelingen.

 

Dit ben jij

o   MBO werk- en denk niveau;

o   Werkervaring in de technische groothandel

o   Commercieel bloed;

o   Productkennis van de technische groothandel;

o   Je bent een kei in plannen en organiseren;

o   Je hebt zin om te werken, te bouwen en te verbinden;

o   Je werkt graag in een bedrijf met lange termijn visie en leuke collega’s

 

Dit bieden we jou.

o   Werken in een hecht team met betrokken collega’s.

o   Grip op je loopbaan door ruimte voor initiatief.

o   Leuke en zelfstandige collega’s!

 

Welkom bij Mastermate!

Wij werken al 20 jaar, als 6 familiebedrijven intensief samen, als één organisatie. Een aantal centrale afdelingen werkt in de dynamiek van de regio’s aan onze gezamenlijke centrale doelen. Dit zorgt voor slagkracht, daadkracht en een team met professionele collega’s.

 

Mastermate is de technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van klanten. Onze klanten kunnen bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Mastermate bestaat uit zeven intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche. Onze klanten zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. Meer weten over Mastermate? Ga naar onze website.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie of over Mastermate? Neem dan contact op met Jean de Rooij (Tactisch Inkoper) via telefoonnummer 06 – 17 10 59 25 of kijk op www.mastermate.nl.

 

 

 

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!