Commerciële Binnendienst

Wij zijn op zoek naar een
Commerciële Binnendienst

Werklocatie
Eindhoven Toegangsbeheer
Verband
32 tot 40 uur
Geplaatst
31 mei 2022
Commerciële Binnendienst Commerciële Binnendienst

Ben jij technisch en commercieel aangelegd? Wacht dan niet langer en lees verder!

Dit ga je doen.

Je maakt deel uit van de afdeling Toegangsbeheer. In deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. Je bent bijvoorbeeld bezig met het adviseren van de klant als het gaat om de juiste producten. Dit zijn veelal cilinders en sluitplannen, hang- en sluitwerk, kluizen, deurautomaten en toegangsbeheer producten,  zoals paslezers digitale beslagen en cilinders. Dit doe je door goed te luisteren, door te vragen en in te spelen op de wensen van de klant, zodat je een juiste offerte kunt uitbrengen. Je belt deze na en volgt hem op. Is het een opdracht geworden, dan schakel je met je collega’s. Hierin is het belangrijk dat je betrokkenen tijdig informeert, afspraken nakomt en bijstuurt waar nodig. Na afloop van het project zorg je voor een goede nazorg. De afdeling Toegangsbeheer is verantwoordelijk voor zowel onderhoud & beheer van bestaande panden, het oplossen van storingen alsook voor nieuwbouwprojecten.

 

We kunnen je nog veel meer vertellen, bijvoorbeeld met wie je allemaal nauw samenwerkt en wat er nog meer leuk is aan deze functie, maar liever doen we dat bij ons aan tafel in een open gesprek!

 

Dit ben jij.

·        Je hebt bij voorkeur een bouwkundige of elektrotechnische achtergrond en  MBO+ /HBO werk- en denkniveau in een commerciële of bouwkundige richting.

·        Kennis van hang en sluitwerk is een grote pré.

 

Heb je geen MBO of HBO diploma, maar wel recente relevante werkervaring, dan nodig ik je ook uit om te solliciteren. Wel is het belangrijk dat jij je thuis voelt in de informele bedrijfscultuur van een familiebedrijf. Je bent leergierig en bereid om verschillende cursussen te volgen en certificaten te behalen. Door jouw kennis, kunde en enthousiasme weet je klanten te binden en daar haal jij je plezier uit.

 

Dit bieden we jou.

·        Werken in een hecht team met betrokken collega’s. Francois en collega’s brengen graag hun kennis over.

·        We kijken met jou samen naar waarin je nog opleiding of training in nodig hebt en investeren daar graag in.

·        Salarisindicatie €2600 en €3700,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

·        Deze functie is voor 32-40 uur.

·        Fijne klanten voor wie je praktische bouwoplossingen bedenkt.


Welkom bij Mastermate!

Mastermate is de technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van klanten. Onze klanten kunnen bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Mastermate bestaat uit intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche. Onze klanten zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. Meer weten over Mastermate? Ga naar onze website.

 

Jouw team

Je komt in dienst bij Mastermate Willemsen B.V. Dit is één van de familiebedrijven binnen Mastermate. Bij Mastermate Willemsen B.V. werken ongeveer 40 medewerkers, verdeeld over 3 vestigingen. Jouw vestiging is Mastermate Eurokey in Eindhoven. Op deze locatie verzorgen wij het mechanisch en elektronisch toegangsbeheer voor onze klanten. Deze vestiging bestaat uit een team van circa 16 collega’s.

 

Meer weten?

Enthousiast? Solliciteren kan via de website: https://www.werkenbijmastermate.nl

Wil je eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Nicole Willemsen via 06 – 24 66 80 78 of Francois van der Burgt via 06 – 17 10 56 37.

 

 

 

 

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!