commercieel medewerker binnendienst

Wij zijn op zoek naar een
commercieel medewerker binnendienst

Werklocatie
Gemert
Verband
36-40
Geplaatst
23 december 2021
commercieel medewerker binnendienst commercieel medewerker binnendienst

Voor deze binnendienstfunctie op ons kantoor in Gemert zoeken wij een enthousiaste collega die graag in een vooruitstrevend familiebedrijf werkt waar korte lijnen, kennis, vakmanschap en plezier in het werk en met collega’s centraal staan.

Dit ga je doen.

Jij bent een van de belangrijkste redenen waarom klanten graag bij ons kopen. Als klanten bellen of mailen denk je goed mee in oplossingen en mogelijkheden en verras je ze met professioneel advies. Je verwerkt de orders waarna onze systemen en je landelijke en directe collega’s ervoor zorgen dat we ook daadwerkelijk onze beloften nakomen.

 

Ter afwisseling ben jij ook degene die bestellingen plaatst voor onze voorraad, maar ook voor onze klanten. Je behandeld retouren en spreekt waar nodig onze leveranciers. Bezig zijn met onze producten vind je leuk, en je wil er ook altijd graag meer van weten.

Samengevat, zijn dit jouw belangrijkste taken:

·        Telefonische verkoop

·        Maken van offertes

·        Overleggen met leveranciers


Dit ben jij.

·        Je beschikt over MBO werk- en denk niveau

·        Ervaring met onze producten ijzerwaren, hang- en sluitwerk, bevestigingstechnieken en gereedschappen is een vereiste. Heb je hier ook al enige verkoopervaring mee, dan is dit fijn!

 

Wat wij belangrijk vinden: een leuk en positief persoon, commercieel technisch, klantgericht en collegiaal, communicatief prettig en uiteraard heb je de nodige vakkennis.

Jouw bevlogenheid zorgt er voor dat klanten graag bij ons komen. Je krijgt er dan ook energie van om hen te helpen! Je werkt resultaat gericht en verwerkt alles accuraat en efficiënt. . Daarnaast voel jij je thuis bij de informele werksfeer van een familiebedrijf

 

Dit bieden we jou.

·        In eerst instantie een tijdelijk contract, met uitzicht op vast bij goed functioneren

·        Uren: 36-40 uur per week

·        Salarisindicatie tussen €2750 en €3500,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband

·        Goede pensioenregeling

Het team waarin je werkt is hecht en betrokken met elkaar. Er is veel kennis in huis en deze kennis en ervaring delen ze graag met je. Wij vinden jouw loopbaan belangrijk en daarom investeren we in trainingen en opleidingen zoals Covij. We luisteren naar je wensen en daarbij horen zeker ook doorgroeimogelijkheden.


Welkom bij Mastermate!

Mastermate is de technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van klanten. Onze klanten kunnen bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Mastermate bestaat uit intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche. Onze klanten zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. Meer weten over Mastermate? Ga naar onze website.

 

Jouw team

Bij Mastermate hechten we waarde aan samenwerken. Je komt in dienst bij Mastermate Willemsen, één van de familiebedrijven binnen Mastermate, en je maakt hierbij deel uit van het commerciële team.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie of over Mastermate? Neem dan contact op met Nicole Willemsen via telefoon 06-24668078 of kijk op www.mastermate.nl.

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!