Technisch accountmanager/relatiebeheerder Vastgoed

Wij zijn op zoek naar een
Technisch accountmanager/relatiebeheerder Vastgoed

Werklocatie
Gemert
Verband
32 tot 40 uur
Geplaatst
8 oktober 2021
Technisch accountmanager/relatiebeheerder Vastgoed Technisch accountmanager/relatiebeheerder Vastgoed

Ben jij technisch onderlegd en vind je het leuk om erop uit te trekken? Wij zijn op zoek naar een accountmanager voor het team Vastgoedonderhoud. Denk jij graag mee met onze klanten en haal jij je energie uit zowel mensen als producten, veel afwisseling, binnen en buiten zijn, en ga je voor maximale ontzorging? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Je begint de dag met een lekker bakje koffie. Dit kan op kantoor zijn met de collega’s, maar je bent ook welkom op de verschillende locaties van onze klanten. Dit zijn veelal woningcoöperaties en onderhoudsbedrijven. Je gaat daar heen om een gesprek te voeren met de vaklieden/monteurs of met de planner van de afdeling. Met de monteurs bespreek je de producten die wij leveren, wat ze fijn vinden, wat ze nodig hebben en zorg jij dat ze nooit mis pakken op een product tijdens een klus. Met de planner bespreek je het proces. Je beheert digitaal het assortiment dat we samen met onze klant hebben bepaald evenals de fysieke voorraden in hun bussen, monitort het proces, en stemt af met de collega’s en de klant.

Je bent het eerste aanspreekpunt en daarmee het gezicht voor onze klanten en collega’s met betrekking tot Vastgoedonderhoud. Dagelijks heb je contact met beiden. Je weet wat er speelt en je kunt daarop inspelen!

In deze functie ben je zowel op het centrale kantoor in Gemert aanwezig als in diverse regio’s (Eindhoven/Den Bosch/Oss)om het concept uit te rollen.

In hoofdpunten ben je verantwoordelijk voor:

 • Uitvoeren van het relatiebeheer d.m.v. het beheren, onderhouden en uitbouwen van bestaande en nieuwe relaties.
 • Aansturen van of deelnemen in projectteams over Vastgoedonderhoud.
 • Starten van pilots met potentiële nieuwe klanten.
 • Je werkt mee achter de schermen aan het opvoeren van een geschikt assortiment voor nieuwe klanten in ons ERP systeem, en tevens heb je een actieve rol in het onderhouden hiervan.
 • In deze functie ben je circa twee derde van de tijd op pad en een derde achter je Pc bezig. Dit kan verschillen aan de hand van de fase waar een project in zit.


Dit ben jij

 • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Je houdt van afwisseling in je functie tussen klanten spreken in de buitendienst en op kantoor samen met je team het assortiment onderhouden.
 • Je hebt een technische achtergrond en bent werkzaam geweest bij bijvoorbeeld een woning coöperatie of  een bouwmarkt en bij voorkeur heb je ook enige ervaring als accountmanager. Dit is echter geen must.

Daarnaast ben je communicatief zeer vaardig en kun je klanten goed aanvoelen. Je vindt het leuk om nieuwe of bestaande contacten te ontmoeten. Je voelt je prettig in de cultuur van een familiebedrijf en hecht waarde aan het werken in een klein, collegiaal team met een leuke werksfeer. Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en wij zorgen na gebleken geschiktheid voor de bedrijfsauto.

 

Dit bieden wij

 • In eerst instantie een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast bij goed functioneren
 • Salarisindicatie €2500,- tot 3500,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Uren : 32-40 uur per week
 • In de toekomst een auto van de zaak

Je werkt in een hecht team met leuke en betrokken collega’s. Zij delen graag hun vakkennis en praktijkervaring. Jouw loopbaan is belangrijk voor ons en daarom investeren we in opleidingen en trainingen.


Welkom bij Mastermate!

Mastermate is de technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van klanten. Onze klanten kunnen bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Mastermate bestaat uit vijf intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche. Onze klanten zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. Meer weten over Mastermate? Ga naar onze website.


Jouw team.

Bij Mastermate hechten we waarde aan samenwerken. Samen met je collega’s ben jij het team van Mastermate Gemert. Je komt in dienst bij Mastermate Willemsen. Dit is één van de familiebedrijven binnen Mastermate. Bij Mastermate Willemsen werken ongeveer 40 medewerkers, verdeeld over 3 vestigingen. De vestiging Mastermate Eurokey in Eindhoven specialiseert zich in het bieden van toegangsbeheer oplossingen.


Meer weten?

Enthousiast? Solliciteren kan via de website: https://www.werkenbijmastermate.nl/

Wil je eerst meer weten over deze functie of over Mastermate? Neem dan contact op met Nicole Willemsen via 06 – 24 66 80 78 of Bas Willemsen via 0652697643 of kijk op www.mastermate.nl.

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!