Wij zijn op zoek naar een
Slijper M/V

Werklocatie
Hillegom
Verband
Fulltime
Geplaatst
21 juni 2019
Slijper M/V Slijper M/V

Eén van de specialismen van Mastermate vindt plaats in Hillegom. Hier worden allerlei soorten zagen geslepen. Van hardmetalen zaagbladen voor de houtindustrie tot de HSS en segmentzagen die in de metaalsector worden toegepast, en van grasmaaiers tot papiermessen: als het geslepen kan worden, slijpt Mastermate het! Precisie en scherpte zijn gegarandeerd, want in de slijperij wordt gebruik gemaakt van moderne, CNC-gestuurde machines.

In de praktijk

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het controleren, slijpen en gereedmaken van gereedschappen van onze klanten. Je werkt onder begeleiding van en samen met een ervaren slijper.

·        Je slijpt en controleert alle mogelijke voorkomende zagen en messen.

·        Je handelt de verwerking administratief af.

·        Je zorgt ervoor dat het geslepen product naar de juiste klant of Mastermate vestiging wordt verzonden.


Naast de slijpwerkzaamheden bestaat je werkdag verder uit de magazijnwerkzaamheden voor de slijperij en het schoon houden van de apparatuur en werkomgeving.

De functie is op fulltime basis. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en in de toekomst mogelijk ook op zaterdag.


Wij zoeken

een enthousiaste en resultaatgerichte collega die staat voor kwaliteit en vakmanschap wil leren! Je voelt je prettig in de cultuur van een familiebedrijf en hecht waarde aan het werken in een klein, collegiaal team met een leuke werksfeer. Daarnaast beschik je over:

·        je gaat of volgt een opleiding in metaalbewerking bijvoorbeeld constructiewerker BBL-2.

·        je hebt affiniteit met ijzerwaren en gereedschappen.

·        je wilt een vak leren in de praktijk.

·        onze kerncompetenties spreken je aan: loyaliteit, pro-actief, klantgericht, orde en netheid en je kent je verantwoordelijkheid!

·        je woont in Hillegom of nabije omgeving.


Wij bieden

·          Een uitdagende baan bij een actief en gezond familiebedrijf dat aandacht besteedt aan de ontwikkeling van medewerkers en veel waarde hecht aan betrokkenheid en initiatieven van haar medewerkers.

·          Goede opleidingsmogelijkheden;

·          Goede arbeidsvoorwaarden met een salaris dat past bij je kennis en leeftijd;

·          Deelname in onze bedrijfspensioenregeling;


Wie zijn wij

Mastermate is een technische groothandel met 37 vestigingen in Nederland voor bouw- en bouwgerelateerde bedrijven. Wij bestaan uit een hechte groep van regionale familiebedrijven die, samen binnen een daadkrachtige landelijke organisatie, staan voor kwaliteit en persoonlijk vakmanschap. 


Wij hebben een breed assortiment ijzerwaren, gereedschappen, bevestigingsmaterialen en hang- en sluitwerk. Onze enthousiaste medewerkers delen hun professionele vakkennis en praktijkervaring met onze klanten. Wij bieden maatwerkadvies en ontwikkelen samen met klanten oplossingen die werken! Onze klanten zijn o.a. bouwbedrijven, zzp’ers, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. 


Eén van de hechte familiebedrijven binnen Mastermate is Mastermate Technivo-Revamco Groep. Er werken ca. 40 medewerkers bij Mastermate TR Groep verdeeld over 3 vestigingen (Katwijk, Hillegom en Hoofddorp). Onze bedrijfscultuur is informeel met het sociale karakter dat past bij een familiebedrijf. Wij staan voor een collegiale werksfeer die aansluit bij onze kernwaarden: sterk, open, dichtbij en behulpzaam.

Werken bij Mastermate betekent dat je een leuke groep collega’s krijgt. Jij vindt het belangrijk om voldoening in je werk te vinden en wij bieden je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Want waarom alleen werken, als je ook nog kunt groeien! Kortom, redenen genoeg om voor Mastermate te willen werken.


Werken bij Mastermate betekent dat je een leuke groep collega’s krijgt. Jij vindt het belangrijk om voldoening in je werk te vinden en wij bieden je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Want waarom alleen werken, als je ook nog kunt groeien! Kortom, redenen genoeg om voor Mastermate te willen werken.

 

Meer weten?

Voor meer informatie over Mastermate of deze functie kun je terecht bij Jacqueline Sneeuw (HR Adviseur) via telefoon 06- 15 39 12 73.

 

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!