Technisch medewerker buitendienst/Keurmeester Katwijk

Wij zijn op zoek naar een
Technisch medewerker buitendienst/Keurmeester Katwijk

Werklocatie
Katwijk
Verband
Fulltime
Geplaatst
6 augustus 2021
Technisch medewerker buitendienst/Keurmeester Katwijk Technisch medewerker buitendienst/Keurmeester Katwijk

Wij zijn op zoek naar een Technisch medewerker in de buitendienst. Dit is niet zomaar een baan, want geen dag is hetzelfde. Interesse? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het keuren van apparatuur, gereedschappen, machines, mobiele steigers en valbeveiliging. Dit doe je afwisselend op ons service center of bij de klant op locatie. Iedere dag ben je dus weer ergens anders. Je hebt een belangrijke taak in de veiligheid van de medewerkers van onze klanten. Zij vertrouwen ons dat zij alles veilig en betrouwbaar kunnen gebruiken. Je werkt veel zelfstandig en hebt dus vrijheid in je werk, gelukkig ook veel contact met naaste collega’s.


Profiel kandidaat.

 • Je hebt aantoonbare werkervaring en/of affiniteit met techniek en gereedschappen.
 • Bij voorkeur heb je een afgeronde MBO opleiding (Elektrotechniek) of dit werk- en denkniveau verkregen door ervaring.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Als je nog niet veel werkervaring hebt, maar wel kennis van de basis van elektrotechniek dan investeren we graag in je verdere ontwikkeling. Daarnaast ben je leergierig en bereid om verschillende cursussen en certificaten te behalen. Zoals: draagbare brandblussers (NEN 2559) en Brandslanghaspels ( NEN EN 671-3) en elektrisch gereedschap repareren (NEN 3140-,2484-361/363). Heb je deze certificaten al behaald, dan is dat natuurlijk heel fijn, maar geen must!

Daarnaast vind je het prettig om zelfstandig te werken, maar schroom je ook zeker niet de samenwerking op te zoeken. Ook voel jij je thuis in de informele bedrijfscultuur van een familiebedrijf. Door jouw kennis, kunde en enthousiasme weet je klanten te binden en daar haal jij je plezier uit.


Geboden wordt.

 • In eerst instantie een contract voor 12 maanden, met uitzicht op vast bij goed functioneren
 • Fulltime functie, 32-40 uur per week
 • Salaris op basis van werkervaring en cao Technische groothandel

 

Je werkt in een hecht team met leuke en betrokken collega’s. Zij delen graag hun vakkennis en praktijkervaring. Jouw loopbaan is belangrijk voor ons en daarom investeren we in opleidingen en traingen. We luisteren naar je wensen en daarbij behoren ook zeker doorgroeimogelijkheden. 


Welkom bij Mastermate!

Mastermate is de technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van klanten. Onze klanten kunnen bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Mastermate bestaat uit intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche. Onze klanten zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. Meer weten over Mastermate? Ga naar onze website.


Jouw team.

Bij Mastermate hechten we waarde aan samenwerken. Je komt in dienst bij Mastermate Technivo Revamco B.V. op de vestiging in Katwijk. Dit is één van de familiebedrijven binnen Mastermate. Bij Mastermate Technivo Revamco B.V. werken ongeveer 40 medewerkers, verdeeld over 4 vestigingen.


Meer weten?

oor meer informatie over Mastermate of deze functie kun je terecht bij Jacqueline Sneeuw, HR Adviseur via telefoon 06 – 15 39 12 73 of kijk op onze website www.mastermate.nl.

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!