Balieverkoper - Logistiek medewerker

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Wij zijn op zoek naar een
Balieverkoper - Logistiek medewerker

Werklocatie
Oirschot
Verband
Fulltime
Geplaatst
7 maart 2024
Balieverkoper - Logistiek medewerker Balieverkoper - Logistiek medewerker

Heb je affiniteit met techniek en zoek je afwisseling in je functie? Verkopen, adviseren, orders pikken, goederen opbergen en af en toe rijden naar onze klanten. Dit zijn allemaal elementen die jouw dag super leuk maken! Lees snel verder!

Dit ga je doen.


In deze functie ben jij op verschillende plekken aan het werk. Aan de balie ben je het gezicht van ons bedrijf. Je begroet onze klanten, veelal bouwbedrijven en andere grootverbruikers, op een persoonlijke wijze en helpt hen vakkundig. Niet alleen door ze van het juiste product te voorzien maar ook van het juiste advies. Dit is dan ook meteen de uitdaging waar je je plezier en motivatie uit haalt: Jij wil altijd meer weten over onze producten dan de professionele gebruiker die voor je staat!


De producten die jij en je collega’s verkopen komen echter niet zomaar op de juiste plek. Naast het verkopen van onze producten, help je mee door orders te pikken, goederen op te bergen, de voorraad actueel te houden en af en toe bezorg je de bestellingen bij de klant. Door jouw positieve houding en klantgerichtheid verzorg je onze klanten een 9+ ervaring.


Dit ben jij.

 

 • Je hebt ervaring met onze producten door een soortgelijke functie of doordat je zelf veel klust. Een basiskennis van gereedschap, bevestigingsartikelen en hang en sluitwerk is voor deze functie vereist. Weet je meer van het ene en minder van het andere, geen probleem als de interesse om het te leren er maar is!
 • Je bent in bezit van je rijbewijs B

 

Als collega ben je behulpzaam en beschik je over een gezonde dosis Brabantse gezelligheid. Je komt je afspraken na en je werkt secuur. Je vindt het een uitdaging om de juiste producten te verkopen en soms een creatieve oplossing voor een probleem te vinden. Veel afwisseling in je functie is dan ook iets wat jij zoekt. Dit alles in een klein en gezellig team.

 

 

Dit bieden we jou.


 • In eerst instantie een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast bij goed functioneren
 • Salarisindicatie €2300,- tot €3100,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Fulltime functie


Je werkt in een hecht team met leuke en betrokken collega’s. Roland deelt graag zijn vakkennis en praktijkervaring. Jouw loopbaan is belangrijk voor ons en daarom investeren we in opleidingen en trainingen.

 

 

Welkom bij Mastermate!


Mastermate is de technische groothandel die gaat voor het maximale resultaat van klanten. Onze klanten kunnen bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Mastermate bestaat uit intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche. Onze klanten zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven. Meer weten over Mastermate? Ga naar onze website.


Bij Mastermate hechten we waarde aan samenwerken. Samen met je collega’s ben jij het team van Mastermate Oirschot. Je komt in dienst bij Mastermate Willemsen. Dit is één van de familiebedrijven binnen Mastermate. Bij Mastermate Willemsen werken ongeveer 40 medewerkers, verdeeld over 3 vestigingen.


Meer weten?

Enthousiast? Solliciteren kan via de website: https://www.werkenbijmastermate.nl/

Wil je eerst meer weten over deze functie of over Mastermate? Neem dan contact op met Nicole Willemsen (Directeur) via 06-24 66 80 78.


Sollicitatie-informatie

Mastermate voert samen met haar vaste bureaus, zelf de werving en selectie uit. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!