Artikel

Manon: “Variërend werk, uitdagende taken en een gezellig team: daarom werk ik met plezier bij Mastermate.”

Manon: “Variërend werk, uitdagende taken en een gezellig team: daarom werk ik met plezier bij Mastermate.”

Manon de Jonge werkt als ‘medewerker plus inkomend’ bij het distributiecentrum (DC) van Mastermate in Bleiswijk. Enthousiast vertelt ze over hoe ze hier terecht is gekomen en hoe ze haar werk ervaart.

Wat is jouw rol binnen Mastermate?

“Ik ben nu sinds twee maanden medewerker plus inkomend, een voorbereidend teamleider. Het is net iets hoger dan een gewone medewerker, ik ben eigenlijk de rechterhand van de teamleider. Binnen de afdelingen regel ik allerlei zaken, waardoor de bestellingen soepel verlopen.”

 

Hoe ben je bij Mastermate terechtgekomen?

“Dat was in 2020 door mijn studie, waarbij ik vier dagen werkte en één dag naar school ging. Tijdens mijn stage bij Mastermate leerde ik het bedrijf goed kennen en besloot ik hier te blijven werken. Ik werkte eerst aan de uitgaande kant, maar anderhalf jaar geleden ben ik naar de inkomende kant overgestapt.”


Wat vind je het leukste aan je werk bij Mastermate?

“Dat het zeer afwisselend is, ik zit nooit vast op één ding. Daarnaast is het erg uitdagend. Je moet snel kunnen schakelen, maar dat vind ik juist leuk. Ik werk met een vast team en daarbinnen help ik waar nodig. Mijn werkzaamheden bestaan uit het controleren en inruimen van alle spullen die besteld zijn en het klaarmaken voor de uitgaande kant, zodat zij kunnen orderpicken.”Hoe is de teamdynamiek en samenwerking binnen Mastermate?

“Mijn collega’s zijn altijd bereid om te helpen. Het zijn aardige en gezellige teams, waarin je je meteen thuis voelt. Ze zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt en je de goede richting op gaat. Ze staan echt voor je klaar en zullen altijd hun werk laten vallen om je te helpen. Ook op andere afdelingen binnen Mastermate is iedereen heel vriendelijk; collega’s maken gelijk een praatje en vragen oprecht hoe het met je gaat.”

Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!