Over Mastermate

"De sfeer is gemoedelijk en vertrouwd. Daardoor ga je met plezier naar je werk."

"De sfeer is gemoedelijk en vertrouwd. Daardoor ga je met plezier naar je werk."

Robert Koper is commercieel technisch adviseur bij Mastermate. Hij vertelt over zijn werk en wat Mastermate als familiebedrijf typeert.

Robert Koper, commercieel technisch adviseur bij Mastermate, is voor veel klanten een bekend gezicht in de regio Den Haag. Zijn ‘basis’ is de vestiging Binckhorst. Van daaruit bezoekt hij al drie jaar bouwprojecten en adviseert hij aannemers in de regio Den Haag. 


Hoe ben je bij Mastermate terecht gekomen?

"Ik ben begonnen in de bouw, eerst als leerling-timmerman. Daarna ben ik doorgegroeid naar de functie van uitvoerder, hoofdzakelijk op gebied van renovatie en onderhoud. Uiteindelijk loopt een carrière zoals ‘ie loopt en kwam ik online tot twee keer toe een vacature tegen van Mastermate. Op voorhand dacht ik, dit is niets voor mij. Maar na het lezen van de functie-omschrijving en alle competenties, dacht ik: dit ben ik! Zodoende ben ik nu drie jaar werkzaam bij Mastermate Binckhorst, eerst aan de Jupiterkade en na de verhuizing nu een halfjaar aan de Wegastraat."

Robert Koper Mastermate Binckhorst Den Haag Robert over het familiebedrijf Mastermate: "Iedereen zet graag een stapje extra om de ander te helpen. Dat voelt goed en past bij een familiebedrijf als Mastermate."

Wat vind je leuk aan werken bij Mastermate?

"Allereerst vind ik het ontzettend leuk om met mensen te werken en ze te helpen bij het bereiken van een doel. Dat geeft ontzettend veel energie. Ik ben precies in de coronatijd bij Mastermate begonnen. Dat was soms lastig, je bent nieuw en je wilt zoveel mogelijk klanten en collega’s leren kennen. Ondanks de weinige reisbewegingen heb ik veel geleerd de afgelopen jaren. De sfeer onderling met collega’s en met de klanten die graag langskomen is gemoedelijk en vertrouwd. Daardoor ga je met plezier naar je werk."


Wat is het mooiste wat je hebt meegemaakt bij Mastermate?

"Toen ik hier net kwam werken was er een deurenproject in Hoogvliet, waar we als Mastermate bij betrokken waren. Het deurenbedrijf liet het om een of andere reden afweten bij het (ver)plaatsen van de deuren. Uit alle lagen van Mastermate kwamen er toen collega’s te hulp om het project tot een goed einde te brengen. Zelfs de collega’s van administratie trokken een werkoutfit aan om de zware deuren naar de plek van bestemming te tillen. Dit gebeurde recent ook tijdens de verhuizing naar onze nieuwe vestiging aan de Wegastraat. Iedereen zet graag een stapje extra om de ander te helpen. Dat voelt goed en past bij een familiebedrijf als Mastermate."

Robert Koper Mastermate Binckhorst advies circulair bouwen duurzaamheid "Met mijn achtergrond als uitvoerder kan ik mezelf goed verplaatsen in onze klanten. Op gebied van duurzaamheid, circulair werken en onze PowerMix is Mastermate ook een fijn vertrekpunt in de huidige markt voor advies aan bouwbedrijven en vakmensen."


Over welke projecten of producten adviseer je het liefst?

"Je zit als commercieel technisch adviseur vaak aan tafel met bedrijven die nog geen klant zijn. Met mijn achtergrond als uitvoerder kan ik mezelf goed verplaatsen in onze klanten. Zo probeer ik direct oplossingen aan te dragen. Op gebied van duurzaamheid, circulair werken en onze PowerMix is Mastermate ook een fijn vertrekpunt in de huidige markt voor advies aan bouwbedrijven en vakmensen.”


Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!