Monteur (Building Control)

Wij zijn op zoek naar een
Monteur (Building Control)

Werklocatie
Zwolle
Verband
Fulltime
Geplaatst
23 juli 2019
Monteur (Building Control) Monteur (Building Control)

Voor deze uitdagende functie op het gebied van toegangscontrole systemen, zoeken wij een enthousiast persoon die zich herkent in de volgende eigenschappen: technisch, ondernemend, communicatief sterk en initiatiefrijk.

In de praktijk


Ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van montage-, onderhouds-, keurings en servicewerkzaamheden aan afgeleverde producten op het gebied van toegangscontrole. Je informeert de klant over de uitgevoerde werkzaamheden en handelt de administratieve werkzaamheden hiervoor zelfstandig af.

In overleg met de technisch commercieel specialist Building Control stel je prijzen op voor de klant en communiceer je die richting je collega’s op de vestigingen of rechtstreeks met de klant. Doordat je kennis hebt van elektronische toegangscontrole systemen en draaideur automaten, kun je meedenken in mogelijkheden en oplossingen voor de klus.


Wij zoeken


Een zelfstandige, enthousiaste en technisch sterke collega die het een uitdaging vindt om als Monteur Building Control aan de slag te gaan en die staat voor kwaliteit en vakmanschap! Je voelt je prettig in de cultuur van een familiebedrijf en hecht waarde aan het werken in een collegiaal team met een leuke werksfeer. Daarnaast beschik je over:

 

 • een afgeronde opleiding op MBO niveau (elektrotechniek);
 • aangevuld met een opleiding op het gebied van elektrisch schakelen;
 • het keuringscertificaat NEN 3140 (Vakbekwaam Persoon of Installatieverantwoordelijke);
 • een afgeronde opleiding storingstechnicus of de bereidheid om deze te behalen;
 • goede contactuele vaardigheden en een uitstekend technisch inzicht;
 • woonachtig in de omgeving van Zwolle, Hoogeveen, Meppel;
 • goede kennis van de Nederlandse taal.

 

Tevens heb je feeling met de cultuur die past bij een familiebedrijf met een platte organisatie, korte lijnen en een "recht door zee" mentaliteit. Je woont in de regio en bent in het bezit van een geldig rijbewijs (B).

 

Ervaring in de branche en kennis van onze producten is een pré.


Wij bieden


·        goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden;

·        een marktconform salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;

·        25 verlofdagen;

·        deelname in onze bedrijfspensioenregeling;

·        personeelskorting op aankoop van onze producten;

·     Een uitdagende baan bij een actief en gezond familiebedrijf dat aandacht besteedt aan de

ontwikkeling van medewerkers en veel waarde hecht aan de betrokkenheid en de initiatieven van haar medewerkers.


Wie zijn wij?


Mastermate is een technische groothandel met 37 vestigingen in Nederland voor bouw- en bouwgerelateerde bedrijven. Wij bestaan uit een hechte groep van regionale familiebedrijven die, samen binnen een daadkrachtige landelijke organisatie, staan voor kwaliteit en persoonlijk vakmanschap. Wij hebben een breed assortiment ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk. Onze enthousiaste medewerkers delen hun professionele vakkennis en praktijkervaring met onze klanten. Wij bieden maatwerkadvies en ontwikkelen samen met klanten oplossingen die werken! Onze klanten zijn o.a. bouwbedrijven, zzp'ers, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven.


Mastermate Brinkman


Eén van de hechte familiebedrijven binnen Mastermate is Mastermate Brinkman. Er werken ca. 160 medewerkers bij Mastermate Brinkman verdeeld over 9 vestigingen. De bedrijfscultuur is informeel met het sociale karakter dat past bij een familiebedrijf. Er heerst een open en collegiale sfeer die aansluit bij onze kernwaarden: sterk, open, dichtbij en behulpzaam.


Werken bij Mastermate


Werken bij Mastermate betekent dat je een leuke groep collega’s krijgt. Jij vindt het belangrijk om voldoening in je werk te vinden en wij bieden je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Want waarom alleen werken, als je ook nog kunt groeien! Kortom, redenen genoeg om voor Mastermate te willen werken.


Meer weten?


Voor informatie over Mastermate kun je terecht op onze website www.werkenbijmastermate.nl. Informatie over deze functie kun je verkrijgen bij Jeroen de Nekker, Commercieel manager verkoop en specialisaties via 06 – 50208936 of Yvonne Vroegh, HR adviseur, via 055-5998175


Mastermate voert samen met haar vaste bureaus, zelf de werving en selectie uit. Acquisitie door detachering- uitzend- of W/S bureaus wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Waarom solliciteren bij Mastermate


 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis
Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!