• Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Samen werken we met plezier. Welkom!

Samen werken we met plezier. Welkom!

Onze vacatures

Ben je nieuwsgierig en wil je jouw vakkennis inzetten voor klanten? Dan ben je op je plek bij Mastermate! Je krijgt van ons de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Ontdek in welke functie jij werkt met plezier. Bekijk onze vacatures en solliciteer!

Ben je nieuwsgierig naar Mastermate en wil je weten of werken bij ons familiebedrijf bij jou past? We zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal! Meld je aan voor een informele kennismaking met één van onze collega’s. Met een kop koffie erbij (of iets anders).

Meld je aan

Bedrijf & Cultuur

Bij Mastermate werken we samen in een collegiale werksfeer en gaan we voor het maximaal resultaat van onze klanten. Geef richting aan je persoonlijke ontwikkeling en help klanten aan een oplossing op maat!

Mastermate is een technische groothandel voor bouwpartijen en bouwgerelateerde bedrijven. We bestaan uit intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van Mastermate uniek in de branche.


Werken in een betrokken team

Bij Mastermate werken we samen in een collegiale werksfeer. Nieuwe avonturen gaan we samen aan en we vieren successen samen. Ook bedenken we gezamenlijk hoe we onze klanten nóg beter kunnen helpen. Daarom is het belangrijk dat jij je klant en zijn uitdagingen echt leert kennen. Je bouwt aan een persoonlijke relatie. Vanuit die betrokkenheid werk jij aan maximaal resultaat van jouw klanten.


Grip op je loopbaan

Jij groeit bij Mastermate. Van logistieke functie tot commerciële adviesfunctie, van verkoopmedewerker tot technisch adviseur. Je ontdekt zelf op welke plek jij wordt uitgedaagd. Wij geven je grip op jouw loopbaan. Je krijgt ruime mogelijkheden om je vakkennis en competenties te ontwikkelen. Zo kom je op de plek waar je maximaal presteert én werkt met plezier.

 

Investeren in je vakkennis

Ben jij nieuwsgierig? Dan ben je op je plek bij Mastermate! Onze collega’s willen alles weten over de mogelijkheden van bouwproducten, technieken en innovaties. Die vakkennis en praktijkervaring delen ze met onze klanten. Daarom investeren we in jouw vakkennis. Met je nieuwsgierigheid geef je richting aan je persoonlijke ontwikkeling én help je de klant aan oplossing op maat!

Onze laatste 3 video's

Samen gaan wij voor een prettige werksfeer en een goede relatie met klanten 9+

Werken bij Mastermate is leuk vanwege de diversiteit en de omgang met mensen. Ook het behalen van doelen met het hele team.

Medewerker in Utrecht | Binnendienst medewerker

Vul jouw gegevens in

Kies een bestand
Maximale bestandsgrootte: 5 MB
Toegestane bestandsformaten: PDF, PNG, JPEG, DOC, DOCX

Waarom solliciteren bij Mastermate

 • Samenwerken in een betrokken team
 • Grip op je loopbaan
 • Investeren in je vakkennis

Onze sollicitatieprocedure

 • Solliciteer bij ons.

  Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 • Eerste kennismaking.

  Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.

 • Eventueel vervolggesprek.

  Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.

 • Ons contractvoorstel.

  Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.

 • In dienst

  Welkom bij de Mastermate-familie!